www.trikalavoice.gr

Stories from www.trikalavoice.gr

Υπερθέαμα από τον "Ασκληπιό"...

Δευ, 10/03/2014

Χορευτές και χορεύτριες του Λαογραφικού Χορευτικού Ομίλου ο «Ασκληπιός» χάρισαν μοναδικές στιγμές το απόγευμα της Κυριακής σε εκατοντάδες Τρικαλινούς.

Στη κορυφαία  πολιτιστική- λαογραφική εκδήλωση, στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Τρικάλων, όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr μεταφέρθηκαν θέματα από το σύνολο των θρύλων, παραμυθιών και παραδόσεων του τόπου μας, έτσι όπως μας κληροδοτήθηκαν από την λαϊκή μας παράδοση και με τον τίτλο '' Ένα μύθο θα σας πω..''.

Κλειστά σήμερα τα Δημαρχεία των Τρικάλων

Δευ, 08/07/2013

Το κλείσιμο όλων των δήμων της χώρας τη Δευτέρα 8 Ιουλίου αποφάσισε, στην έκτακτη συνεδρίασή του, το διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΕ.

Η απόφαση έρχεται ως αντίδραση στη συμφωνία Τρόικας - Κυβέρνησης να τεθούν σε καθεστώς «διαθεσιμότητας» χιλιάδες εργαζόμενοι από την Τοπική Αυτοδιοίκηση: αρχικά οι σχολικοί φύλακες, στη συνέχεια οι δημοτικοί αστυνομικοί, ενώ έπεται και συνέχεια.

Χρυσός Ολυμπιονίκης στα μαθηματικά, Τρικαλινός μαθητής

Δευ, 22/04/2013

Ο Παναγιώτης Λώλας, μαθητής της Β' Λυκείου από τα Τρίκαλα, κατέκτησε τη κορυφή στη Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα, που έγινε στην Αργεντική!

Οι 40 τακτικότεροι αναγνώστες της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Τρικάλων

Δευ, 15/04/2013

Σε μια λιτή εκδήλωση βραβεύτηκαν χθες το απόγευμα σαράντα (40) παιδιά, μαθητές δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων των Τρικάλων για την φιλαγνωσία που έδειξαν, ως τακτικότεροι αναγνώστες της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Κλειστές οι Κυπριακές τράπεζες στα Τρίκαλα

Τρί, 26/03/2013

Άγνωστο πότε θα ανοίξουν, αν και γίνεται προσπάθεια να ολοκληρωθεί η μεταβίβασή τους στον όμιλο της τράπεζας Πειραιώς εντός της ημέρας...

Στα Τρίκαλα ο αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής

Δευ, 21/01/2013

Παρουσία του αντιπροέδρου του αναπληρωτή καθηγητή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κ. Γεώργιου Βοσκόπουλου και του υπευθύνου δημοσίων σχέσεων του γραφείου ενημέρωσης του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου κ. Αντώνιου Καιλή, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων η εκδήλωση με θέμα "Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ, Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ".  Ο κ.

Ραντεβού τα... επόμενα Χριστούγεννα στο "Μύλο"

Δευ, 07/01/2013

Τελετή λήξης με βεγγαλικά, χαμόγελα και... συγκίνηση απ’ όσους συμμετείχαν στο μεγαλύτερο event που επιχειρήθηκε ποτέ στην πόλη των Τρικάλων.

Η τελετή λήξης έγινε το απόγευμα της Κυριακής παρουσία αρκετού κόσμου, κυρίως μικρών παιδιών τα οποία χάρηκαν με τη ψυχή τους το «Μύλο των Ξωτικών» τις τελευταίες 40 μέρες.

Απόψε οι Τρικαλινοί στους "ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ"

Πέμ, 08/11/2012

Απόψε στις 23.30 στο MEGA  θα προβληθεί η εκπομπή "Πρωταγωνιστές" που είναι αφιερωμένη στους... Τρικαλινούς που πήραν τα βουνά!...

Ο δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης, βρέθηκε στη περιοχή μας στις αρχές της περασμένης εβδομάδας για διήμερα γυρίσματα και μίλησε με νέους ανθρώπους οι οποίοι επέλεξαν να δράσουν… εναλλακτικά εν μέσω κρίσης.

Θεσσαλοί πυροσβέστες σε απόγνωση

Τρί, 02/10/2012

Πορεία στη πόλη των Τρικάλων και επίδοση ψηφίσματος στην έδρα της Αντιπεριφέρειας...

Αρχίζει από σήμερα η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών

Τρί, 02/10/2012

Αρχίζει σήμερα, Τρίτη, από το υπουργείο Παιδείας η διαδικασία αξιολόγησης των εκπαιδευτικών, με τη συμπλήρωση ειδικού ερωτηματολογίου.

Το ερωτηματολόγιο έχει ήδη ολοκληρωθεί, ενώ το υπουργείο Παιδείας σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «για τη θεσμοθέτηση του καλύτερου δυνατού πλαισίου αξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου, είναι ιδιαίτερα χρήσιμες τόσο οι γνώμες όσο και οι προτάσεις των εκπαιδευτικών».