Εφ. "Πρωινός Λόγος"

Εφ. "Πρωινός Λόγος"

Stories from Εφ. "Πρωινός Λόγος"

Νέο μοντέλο Δήμου υποσχέθηκε ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου

Τετ, 27/08/2014

Με την πρέπουσα επισημότητα πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στον αύλειο χώρο του Μύλου Ματσόπουλου η τελετή της ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου και των νεοεκλεγέντων δημοτικών συμβούλων που αναλαμβάνουν και καθήκοντα από την 1η Σεπτεμβρίου.

Σε έναν χώρο που είχε κα τακλησθεί από επισήμους, συγγενείς και φίλους των νέων δημτικών συμβούλων, αλλά και από απλούς δημότες, συνολικά 150 αιρετοί (απουσίαζαν δικαιολογημένα οι κ.κ. Τάκης Παζαΐτης και Γιώργος Καΐκης) έδωσαν χθες τον όρκο να είναι πιστοί στην πατρίδα, να υπακούουν στο Σύνταγμα και στους νόμους και να εκπληρώνουν τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντά τους.

Μέχρι 12 Ιουλίου η προθεσμία για την υποβολή του μηχανογραφικού

Τρί, 25/06/2013

Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων δόθηκε την Παρασκευή, με την ανακοίνωση των βαθμολογιών που έλαβαν στις πανελλαδικές εξετάσεις. Επόμενο βήμα είναι η συμπλήρωση και υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου μέχρι τις 12 Ιουλίου. Τέλη Αυγούστου θα ανακοινωθούν τέλη Αυγούστου.

Προετοιμασία για το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας

Πέμ, 30/08/2012

Αντίστροφα, μετά ο χρόνος για την υλοποίηση του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας στο ν., Τρικάλων, ένα πρόγραμμα που θα αποτελέσει μια μικρή χείρα βοηθείας σε ανέργους στην περιοχή.

Για το λόγο αυτόν χθες το πρωί πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στο χώρο του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων, παρουσία όλων των εμπλεκόμενων φορέων που θα κληθούν να υλοποιήσουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης στο Δήμο Τρικκαίων

Δευ, 02/07/2012

Η ίδρυση και η λειτουργία Κέντρου Δια Βίου Μάθησης στο δήμο Τρικκαίων αναμένεται να απασχολήσει, την ερχόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Τρικκαίων, αύριο Τρίτη 3 Ιουλίου στις 8 το βράδυ.

Χωρίς νερό και ρεύμα οι Εργατικές Κατοικίες της Σωτήρας

Τετ, 27/06/2012

Μπορεί την περασμένη εβδομάδα να έγινε με κάθε επισημότητα η παράδοση των Εργατικών Κατοικιών στους 133 από τους 168 δικαιούχους ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι στην παρούσα τουλάχιστον χρονική φάση, αυτοί δε μπορούν να απολαύσουν τα νέα τους σπίτια.

“Να επεκταθεί το δίκτυο ηλεκτροκίνησης στη γραμμή Καλαμπάκα - Παλαιοφάρσαλος”

Τετ, 27/06/2012

Οι ανακατατάξεις σε επίπεδο υπουργείων μετά και την ορκωμοσία της νέας Κυβέρνησης αναγκάζουν τη δημοτική αρχή του Δήμου Τρικκαίων να τηρήσει στάση αναμονής αναφορικά με τις επόμενες κινήσεις πάνω στο θέμα της προώθησης της ηλεκτροκίνησης για τη σιδηροδρομική γραμμή Καλαμπάκα - Παλαιοφάρσαλος.

Προκηρύχθηκε η πρώτη φάση του έργου ανάδειξης του Μύλου Ματσόπουλου

Τρί, 26/06/2012

Ένα κτιριακό συγκρότηματο οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς για την πόλη των Τρικάλων και όχι μόνο, αυτό του Μύλου Ματσόπουλου αναδεικνύεται και αποκαθίσταται μέσω της υλοποίησης ενός σημαντικού έργου. Πρόκειται για το έργο της «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΜΥΛΟΥ ΜΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ».

Το σύστημα GIS στο επίκεντροτων δημοτικών υπηρεσιών

Τρί, 26/06/2012

Το σύστημα GIS που εφαρμόζεται στο Δήμο Τρικκαίων και στοχεύει στον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών, βρέθηκε στο επίκεντρο της χθεσινής ενημερωτικής σύσκεψης των στελεχών του Δήμου η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ποσό ύψους 57.000 ευρώ κατανέμεται στο Δήμο Τρικκαίων για την πυροπροστασία

Δευ, 25/06/2012

Την απόφαση με την οποία κατανέμεται συνολικό ποσό ύψους 18.400.00,00 ευρώ για την κάλυψη δράσεων αντιμετώπισης των δασικών πυρκαγιών στους Δήμους της χώρας και τους Συνδέσμους αυτών, υπέγραψε λίγες ημέρες πριν και συγκεκριμένα στις 15 Ιουνίου 2012 ο υπηρεσιακός πρώην υπουργός Εσωτερικών Αντώνης Μανιτάκης.

Τι ισχύει για τα πακέτα διακοπών

Δευ, 25/06/2012

Με τον Ιουνίου να μετρά αντίστροφα και του Ιούλιο να βρίσκεται προ των πυλών, αρκετοί είναι αυτοί που προγραμματίζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, επιλέγοντας να αποδράσουν, έχοντας επιλέξει κάποιο οργανωμένο ταξίδι.