Αγώνες αυτοκινήτου στην πίστα καρτ

agwnes_autokinitwn
Ο 5ος γύρος των αγώνων GP και  DRIFT του πανθεσσαλικού κυπέλου Τ.Τ.R.C. 2010 θα πραγματοποιηθεί στην πίστα καρτ των Τρικάλων στις 10 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 4:00 το απόγευμα.

Αναμένεται να είναι ακόμη ένας συναρπαστικός αγώνας  αυτοκινήτου αφού στον προηγούμενο αγώνα στο Μελισσοχώρι  το βαθμολογικό ενδιαφέρον έγινε ακόμα μεγαλύτερο και οι διεκδικητές των τίτλων σε τις όλες  κατηγορίες είναι έτοιμοι να εκμεταλλευτούν  το κάθε μικρό στραβοπάτημα των άλλων οδηγών για να σκαρφαλώσουν στην πρώτη θέση. Οι προπονήσεις των οδηγών έχουν ήδη ξεκινήσει και το καμένο λάστιχο μυρίζει έως την πόλη των Τρικάλων . Οι συμμετοχές αναμένονται να είναι από πολλά μέρη της χώρας μας καθώς  το πανθεσσαλικό κύπελο αγαπήθηκε από πολλούς οδηγούς αλλά και φιλάθλους.

Χορηγός του αγώνα είναι η OPEL Σφακιανάκης που θα δώσει το παρόν και στον αγώνα συμμετέχοντας με ένα  ΟPEL ASTRA OPC  gr A και οδηγό τον  Αντώνη Σταφυλοπάτη στην κατηγορία GP αγωνιστικών.  Σας περιμένουμε όλους εκεί το απόγευμα της Κυριακής στις 16:00, να απολαύσετε  ένα συναρπαστικό αγώνα .

Ημερομηνία: 
10/10/2010 16:00 - 18:00